Excellent HR
Excellent HR heeft in 2009 met een team van ervaren HRM specialisten het Online Personeelshandboek ontwikkeld, waarmee bedrijven vraagstukken op personeelsgebied snel kunnen oplossen. Het personeelshandboek is de ideale oplossing voor een efficiënt en transparant personeelsbeleid. Het is kwalitatief hoogwaardig door steeds nieuwe actualiseringen over wet- en regelgeving plus artikelen over het vakgebied.

Waar richt de organisatie zich op?
Excellent HR streeft naar een excellente dienstverlening aan de klant. Een excellent personeelsbeleid is open, transparant en efficiënt. Via de inzet van onafhankelijke associés met hun ervaringen, inlevingsvermogen en verantwoord advies staat Excellent HR voor haar klanten klaar.

 Onderscheidend vermogen

  • Eigen personeelshandboek op maat
  • HR-expertise up-to-date
  • Versie voor managers

Online Personeelshandboek

  • Het Online Personeelshandboek is een webbased programma met de mogelijkheid om een koppeling te maken met de eigen omgeving, zoals intranet.
  • Werkgever, managers en werknemers krijgen hun eigen inlog.
  • Relevant HR-nieuws wordt via e-mail aan handboekbeheerders verstrekt. Een overzicht van de wijzigingen is altijd te vinden in het personeelshandboek online. Hiermee houdt u uw personeelshandboek up-to-date.

Sinds 2014 werken Incomme en Excellent HR nauw samen en heeft Incomme verschillende ZZP’ers klaarstaan om het Online Personeelshandboek te introduceren, implementeren en te continueren bij organisaties.