Salarissystemen zijn er in vele ‘soorten en maten’. Belangrijk is dat de salarisverwerking tijdig, juist op een zo efficiënt mogelijk wijze wordt uitgevoerd. Welk systeem voor uw organisatie het meest geschikt is, is afhankelijk van de eisen en wensen die u aan de software stelt én het niveau van de werknemers die met het systeem gaan werken. Incomme is geautoriseerd dealer en implementatiepartner van diverse gerenommeerde softwareleveranciers en weet als geen ander welk systeem het beste bij uw situatie past.

Om uw eigen salarissysteem te gebruiken, hoeft u echt geen expert te zijn. De laatste jaren zijn systemen steeds gebruikersvriendelijker geworden en zijn allerlei foutcontroles voorhanden, waardoor de kwaliteit wordt geborgd.


Laat u adviseren bij uw pakketkeuze en profiteer van onze systeem- en vakkennis bij de implementatie en de inrichting van administraties en het trainen van uw personeel.
Meer weten over onze aanvullende diensten voor de verschillende softwarepartners? Of Interesse in een productvergelijking van verschillende softwarepartners? Neem contact op met Incomme.

Partners salaris

AFAS
AFAS is een Nederlands familiebedrijf dat softwareproducten ontwikkelt voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Naast salaris- en HR-software, houdt AFAS zich bezig met bijvoorbeeld website- en boekhoudsoftware.

Lees meer

Exact Online
Exact is sinds de start in 1984 uitgegroeid tot een wereldwijde speler. Het ondersteunen van ondernemers is de kern van de werkzaamheden bij Exact. Dit doet Exact middels softwareoplossingen voor diverse onderdelen binnen de onderneming. Exact online is de moderne clouddienst waar Exact momenteel zeer sterk in investeert.

Lees meer

Loket.nl
Ons partnerschap met Loket.nl is nog relatief jong en stamt uit 2014. Een van onze motto’s is ‘Laat de software het werk doen!’. Met een sterke focus op de accountancymarkt en een volledige webbased HR- en salarisoplossing sluit Loket.nl daarnaast erg goed aan op onze klantenportefeuille en onze cloud filosofie.

Lees meer

Nmbrs®
Nmbrs® is een volledig webbased HR- en salarissysteem. Het systeem biedt alle basisfuncties voor het verwerken van salarissen, is bijzonder uitgebreid op het gebied van HRM en combineert dit met alle voordelen van een webbased applicatie. Investeringen in hardware, installatiewerkzaamheden en applicatiebeheer, zoals het maken van back-ups en uitvoeren van systeemupdates, zijn niet nodig. 

Lees meer

UNIT4 Personeel & Salaris
Al sinds 2006 werkt Incomme als consultancypartner voor Unit4 HR Solutions. Veel van onze consultants zijn expert op het gebied van Unit4 Personeel en Salaris (Unit4). Unit4 is een uiterst veelzijdig ‘client-server’ salarissysteem voor de payrollprofessional. Door de mogelijkheid om zelf formules te maken, kunnen de meest complexe loonberekeningen worden uitgevoerd.

Lees meer

Easylon

Easylon is een bedrijf wat gespecialiseerd is in salaris-en personeelssoftware. De software is voor elke branche toegankelijk. Easylon richt zich zowel op MKB bedrijven als de grotere bedrijven.

Lees meer