Softwarepartners

Incomme HR- en salarisexperts profileert zich als ‘multi brand store’ voor softwareoplossingen op het gebied van salarisverwerking, urenregistratie en HRM. Als onafhankelijk en objectief automatiseringsadviesbureau, selecteert Incomme de automatiseringsoplossing die het best past bij de eisen en wensen van de klant.

We beperken ons niet tot de salarisadministratie, maar geloven in totaalontzorging op het gebied van personeel en salaris. Daarom is onze slogan: ‘Laat de software het werk doen.’ We koppelen systemen om ‘overklopwerk’ te voorkomen en zetten papieren werkprocessen om in digitale workflows.

Wij adviseren u graag bij uw pakketkeuze en zetten onze systeem- en vakkennis graag voor u in bij de implementatie, het inrichten van administraties en het trainen van uw personeel.
De consultants van Incomme hebben de diepgaande kennis die daarvoor nodig is en worden regelmatig bijgeschoold door onze softwarepartners. Zo houden we onze kennis op peil.

In 2006 ging Incomme haar eerste partnership aan met UNIT4, nog steeds een belangrijke softwarepartner. Het aantal softwarepartners – met de focus op HR- en salarisoplossingen - is sindsdien sterk gegroeid. Selecteer een categorie in het rechtermenu en lees meer over onze verschillende partners.