Salarisadministratie, doe het zelf samen met Incomme!

twee handen op een toetsenbord die iets typen met een telefoon op de achtergrondWaarom besteden bedrijven hun salarisverwerking uit? Dat vragen we ons bij Incomme vaak af. Het kan voordeliger en efficiënter door zelf een HR- en salarissysteem in huis te halen: alle gegevens op ieder gewenst moment bij de hand, vaak met één druk op de knop.

Incomme biedt alles wat bedrijven nodig hebben om hun HR- en salarisadministratie efficiënt en ‘in huis’ te voeren. Ons softwareaanbod is breed, onafhankelijk en biedt een oplossing voor ieder platform. Het maakt niet uit of u gebruik maakt van onze systemen of dat u rechtstreeks zaken doet moet de softwareleverancier. De investering is in de meeste gevallen in 1 à 2 jaar terugverdiend.

Welk aanbod het best bij uw organisatie past, is afhankelijk van de salariskennis die aanwezig is binnen uw organisatie. Conform onze bedrijfsfilosofie verwachten wij dat de klant zoveel mogelijk zelf doet aan de personeels- en salarisadministratie.

Salarisadministratie zelf doen

Organisaties met een eigen personeels- en salarisafdeling adviseren wij om de personeels- en salarisadministratie in eigen hand te nemen. Moderne systemen zijn erg gebruikersvriendelijk en eventuele fouten worden grotendeels door het systeem afgevangen. Incomme staat daarbij voor u klaar als vraagbaak en continuiteitsborging.

Samen met Incomme uw salarisverwerking regelen

Kleinere organisaties, zonder afdeling P&O kunnen ‘meeliften’ op onze voor ingerichte omgeving en krijgen tegen een scherp tarief een professioneel personeels- en salarissysteem ter beschikking. Daarbij dragen we zorg voor opleiding van uw werknemers, zodat zij belangrijke personeelsinformatie kunnen raadplegen en periodiek personeels- en periodemutaties in kunnen geven. De periodieke salarisadministratie voeren wij uit.

Support plus contract

Ons support plus contract is bedoeld voor organisaties die geheel zelfstandig de periodieke salarisverwerking uitvoeren, maar soms behoefte hebben aan praktische ondersteuning. Wij ondersteunen bij inrichtingsvraagstukken of bepaalde adviesvragen.

Hosting

Maak gebruik van onze hostingomgeving – voor alle softwarepartners – en profiteer van extra voordelen zoals een vooringerichte omgeving, de ervaring van onze implementatie-experts en 'best practices'.

Kies één van de mogelijkheden voor meer informatie over het gewenste salarisdienstverleningsmodel.