Incomme The Battle - Kies de cloudoplossing die bij uw organisatie past!

on March 27, 2017

Overweegt u de overstap naar cloudsoftware voor uw personeels- en salarisadministratie? En heeft uw wellicht al verschillende softwareleveranciers op bezoek gehad om hun software te demonstreren? Belangrijk nadeel van dergelijke sales presentaties is dat verkopers in hun demo’s vaak alleen de voordelen van hun pakket laten zien. Incomme helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor een geschikte cloudoplossing voor uw personeels- en salarisdienstverlening.

Wij kennen de markt als geen ander. Van meerdere vooraanstaande cloudsystemen, zijn wij implementatiepartner. Wij kennen niet alleen de voordelen van de verschillende systemen, maar wij kunnen u ook informeren over eventuele nadelen en u daarnaast wijzen op eventuele aandachtspunten en kritische succesfactoren tijdens de implementatie.

Speciaal om u te helpen bij uw pakketselectie hebben wij een nieuwe dienst "Incomme, the battle" ontwikkeld. Daarbij streven wij ernaar om u in een sessie van 2 tot 4 uur een breed en eerlijk advies op maat te geven. Tijdens deze sessie van 2 tot 4 uur nemen een tweetal softwareconsultants het tegen elkaar op. Deze consultants zijn gespecialiseerd in de verschillende systemen die op uw shortlist staan. Zij laten u live zien wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van hun favoriete softwarepakket. Daarbij houden zij rekening met uw beweegredenen voor uw zoektocht naar een geschikte cloudoplossing. U krijgt vanzelfsprekend alle gelegenheid om vragen te stellen.

Uiteindelijke vraag is natuurlijk wie u verkiest als absolute winnaar?

Zie het volledige artikel uit Accountancy Vanmorgen (april 2017) voor meer informatie.

Heeft u interesse in Incomme The Battle? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag

Incomme The Battle