Incomme HR- en salarisexperts; 10 jarig bestaan en twee nieuwe vestigingen!

on October 06, 2016

Incomme bestaat alweer tien jaar. Het bedrijf is flink aan het groeien, waardoor de huidige locatie te klein werd. “Op onze locatie in Loon op Zand werkten we met 14 personen en barsten we bijna letterlijk uit het kantoor.”


Wat doet Incomme?
Incomme is een gespecialiseerd automatiseringsadviesbureau op het gebied van HR, salarisadministratie en salarisverwerking. Wij beschikken over een zeer ruime ervaring met het implementeren van HR- en salarissystemen, en kunnen u optimaal ondersteunen tijdens en na een systeemimplementatie.
Wij werken met pakketten als AFAS, Exact Online, Loket.nl, Nmbrs® en UNIT4 Personeel en Salaris.
Ook in Amstelveen is er een nieuwe vestiging gestart op een mooie locatie. Hierdoor is Incomme beter bereikbaar voor haar klanten in de Randstad. Deze locatie deelt Incomme met SypmaHR; softwarepartner voor HR-management.

Nieuwe locatie
Om onze groeiambitie voldoende ruimte te kunnen geven, werken wij per september in een nieuwe grotere bedrijfslocatie aan de Cartografenweg 24 in Waalwijk. Op deze nieuwe locatie kunnen wij nu ook trainingen aanbieden voor bedrijven. Het nieuwe kantoor ligt aan de N261 waardoor we nog beter bereikbaar zijn voor onze klanten.

Bent u in de buurt of wilt u graag ons nieuwe kantoor zien? Neem dan met ons contact op! De koffie staat voor u klaar.


Onze nieuwe adresgegevens zijn:
Cartografenweg 24
5141 MT Waalwijk


Prof. J.H. Bavincklaan 2-4
1183 AT Amstelveen
Tel: 0416 36 49 01


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.incomme.nl