Incomme & Sympa intensiveren samenwerking en betrekken kantoor in Amstelveen

Leverancier van toonaangevende HR Software Sympa en HR- & salarisexpert Incomme, slaan de handen ineen. Per 1 juli 2016 zullen zij samen gevestigd zijn in het Bavinckhouse in Amstelveen.

 

 

 

Voor Incomme betekent dit de opening van een tweede vestiging om dichter bij hun klanten in de randstad te zitten. Voor Sympa een verhuizing naar een ruimere locatie. Beide partijen werken al geruime tijd samen, maar dit zal nog verder worden uitgebreid. Met name op het snijvlak van HR en salaris vullen de partijen elkaar goed aan.

Sympa HR heeft koppelingen met o.a. Loket, Exact en Nmbrs. Incomme is voor deze partijen gecertificeerd partner. Kortom, een uitstekende combinatie.

Heeft u vragen?
Peter Soen van Sympa (+31 6 1585 4616) en Koert van Loon van Incomme (+31 6 5052 5270) staan u graag te woord.

 
Over SympaHR
Sympa doet de dingen graag anders. We geloven dat mensen het verschil maken in het succes van uw onderneming. Daarom willen wij u helpen om de beste mensen te vinden, te behouden én ze verder te ontwikkelen. Met volledig geïntegreerde Cloud-based HR software voor recruitment, HR management en HR development. Een systeem dat niet alleen heel goed werkt, maar waarmee het ook heel leuk werken is. Voor HR managers én voor alle andere medewerkers.