on November 21, 2018

 

Our Workday - Nmbrs integration is live! We finished building this tool for a large international customer. Daily all employee changes in Workday are automatically uploaded to the Dutch payroll system Nmbrs®. Need more information about integration options with Dutch payroll solutions? Feel free to contact us.

on November 21, 2018

Met o.a. deze keer jaarovergangondersteuning, LIV en Jeugd LIV, Auto van de zaak bijtelling 2019 en meer.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen in pdf.

on May 31, 2018

Met o.a. deze keer Incomme hoofdsponsor van Nationaal Congres Salaris & Personeel, AVG, APK van uw salarisadministratie en meer.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen in pdf.

on September 29, 2017

‘Het levert ons een behoorlijke kostenbesparing op en is zeer gebruiksvriendelijk. Dit hadden we veel eerder moeten doen.’ Dat soort reacties krijgen ze bij Incomme HR- en salarisexperts regelmatig als een bedrijf start met HRprtl van Incomme.

Lees hier het hele artikel uit Regio Business 9/10-2017.

on July 14, 2017

Blijf op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van wet- en regelgeving, alsmede die van onze organisatie!

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen in pdf.

on March 27, 2017

Overweegt u de overstap naar cloudsoftware voor uw personeels- en salarisadministratie? En heeft uw wellicht al verschillende softwareleveranciers op bezoek gehad om hun software te demonstreren? Belangrijk nadeel van dergelijke sales presentaties is dat verkopers in hun demo’s vaak alleen de voordelen van hun pakket laten zien. Incomme helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor een geschikte cloudoplossing voor uw personeels- en salarisdienstverlening.

Lees meer
on October 19, 2016

Gedurende twee dagen hebben Suzan en Niels verschillende workshops gevolgd bij Nmbrs®. Door deze workshops hebben zij het Nmbrs® Certified Professional gehaald!

Lees meer
on October 06, 2016

Incomme bestaat alweer tien jaar. Het bedrijf is flink aan het groeien, waardoor de huidige locatie te klein werd. “Op onze locatie in Loon op Zand werkten we met 14 personen en barsten we bijna letterlijk uit het kantoor.”

Lees meer
on September 30, 2016

Op dinsdag 13 september vond het uitverkochte NIRPA congres in de Jaarbeurs Utrecht. Het congres stond dit jaar in het in het teken van kennis delen en doorgeven!

Lees meer
on September 26, 2016

‘Incomme bestaat al weer tien jaar’, vertelt eigenaar en oprichter Koert van Loon. En het bedrijf groeit. We spreken hem twee maanden na de start van de tweede vestiging in Amstelveen en aan de vooravond van de verhuizing van zijn kantoor in Loon op Zand naar Waalwijk. ‘Met zijn veertienen barsten we bijna letterlijk uit dit kantoor.’ Hij koos voor een zichtlocatie in Waalwijk, omdat steden in het westen van het land van hieruit vlot bereikbaar zijn. ‘We zetten daarnaast in op meer klanten in de regio Midden-Brabant.’

Lees meer
on July 13, 2016

'Goed nieuws voor uw HR- en salarisafdeling; dankzij cloudsystemen worden administratieve handelingen nagenoeg volledig weg geautomatiseerd', vertelt Koert van Loon, directeur van Incomme. 'Wij koppelen HR-, salaris- en urensystemen aan elkaar, laten werknemers zelf online mutaties invoeren en door hun managers goedkeuren. Zo elimineren we tijdrovende papieren procedures en voorkomen we overtypwerk.'

Regio Business, juli/augustus 2016

Lees meer
on July 01, 2016

Leverancier van toonaangevende HR Software Sympa en HR- & salarisexpert Incomme, slaan de handen ineen. Per 1 juli 2016 zullen zij samen gevestigd zijn in het Bavinckhouse in Amstelveen.

Lees meer
on May 12, 2016

Goed nieuws voor accountantskantoren: door herverdeling van taken en automatisering van de personeels- en salarisafdeling kunnen zij hun winst fors verhogen. Dat zegt Koert van Loon, directeur van Incomme uit Loon op Zand. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van personeels- en salarisafdelingen van accountantskantoren en biedt daarvoor een compleet pakket aan producten en diensten.

Accountancy van morgen, mei 2016

Lees meer
on November 27, 2015

Het vak van de salarisadministrateur verandert. Er is meer behoefte aan adviserende salarisadministrateurs die graag commercieel in contact treden met de cliënt, dan aan conservatieve salarisadministrateurs die periodiek cliënt voor cliënt de salarissen verwerken.

Lees meer
on September 10, 2015

In dit artikel leest u meer over de dienstverlening van Incomme; 'Meer grip tegen lagere kosten door automatisering van HR-processen'.
Dit artikel is recent verschenen in het zakenmagazine Netwerk Brabant.

Lees meer