Het vak van salarisadministrateur verandert. Cliënten voeren tegenwoordig zelf hun mutaties in via een portal en routinematige werkzaamheden worden geautomatiseerd. Er is al software beschikbaar die periodiek de routinematige salarisverwerking zonder mutaties volledig automatisch kan verrichten zonder dat er mensenhanden aan te pas komen. De productienorm stijgt daardoor van 600-800 naar 1500 loonstroken per fte. Low-budget salarisverwerkers zullen dit proces gaan beheren.

Lees meer

Creëer ook kansen en efficiencywinsten met het professionaliseren van de salarisverwerking. Dat begint met een eenduidig dienstenpakket, bestaande uit een uitgeklede, periodieke basis, eventueel aangevuld met extra periodieke diensten en incidentele aanvullende opties. Profiteer van efficiencywinsten door digitale gegevensuitwisseling met cliënten en grijp kansen in de markt die de producten bieden.

Lees meer

Kan uw werkwijze efficiënter? Welke tarieven zijn normaal? Wat speelt er in de markt? Incomme kan u als geen ander antwoord geven op al deze vragen. Voor het professionaliseren van HR- en salarisafdelingen binnen accountantskantoren hanteren wij een standaard plan van aanpak, bestaande uit vijf onderdelen:

Lees meer