Overweegt u om een HR-, salaris- of urenregistratiepakket te gaan gebruiken of over te stappen naar een ander systeem? De professionals van Incomme kennen de softwaremarkt voor accountants van binnenuit en hebben de plus- en minpunten van verschillende softwarepakketten al voor u in kaart gebracht. Dat scheelt u veel tijd en moeite.

Lees meer

Speciaal voor onze UNIT4 Personeel & Salaris-klanten hebben we drie praktische handleidingen voor Salaris Online 2 samengesteld waarin wij onze jarenlange ervaring met de systemen kort en bondig verwoorden.

Lees meer

De implementatie van een nieuw systeem kan een grote uitdaging zijn voor een organisatie. De moeilijkheid is vaak niet de implementatie zelf, maar de aansluiting bij de organisatie en de bedrijfsprocessen. Incomme combineert jarenlange praktijkervaring met implementatie- en veranderprojecten met kennis van de bedrijfsprocessen en kan daardoor de regie over de (proces)implementaties van salaris- HR- en urenregistratiesystemen van u overnemen. Door verschillende competenties in te zetten kunnen we grote projecten effectief managen binnen de gestelde tijd en het budget.

Lees meer

Haal meer uit uw HR-, en/of salarissysteem met onze trainingen en workshops. Wij hebben een breed scala aan standaard opleidingen ontwikkeld. We zijn u ook graag van dienst met maatwerk waarbij we de cursusinhoud afstemmen op de trainingsbehoefte van uw werknemers.

Onze workshops en trainingen onderscheiden zich door de praktijkgerichte aanpak. We gaan niet alleen in op specifieke onderdelen in het primaire verlonings- en HR-proces, maar ook op de vraag hoe u het meest efficiënt met de processen kunt omgaan.

Lees meer

Efficiencywinsten zijn snel te realiseren door systemen aan elkaar te koppelen via API’s (Application Programming Interface). Denk aan het automatisch inlezen van loonjournalen, het koppelen met HR-systemen en/of systemen voor tijdregistratie. Veel softwarepakketten hebben tegenwoordig standaard koppelingen voor onderling gebruik. Met onze expertise zet u ze goed in in uw organisatie. Voor diverse tijdsregistratiesystemen hebben wij een groot aantal oplossingen bij de hand.