Detachering

Eén van de activiteiten van Incomme is de flexibele inzet van gekwalificeerd tijdelijk personeel voor salarisverwerking, personeelsadvies, project- of interim management dan wel personal coaching.

Gekwalificeerde personeelsadviseurs en salarisadministrateurs

Ervaren personeelsadviseurs en salarisadministrateurs zijn schaars; dat zal ongetwijfeld ook binnen uw organisatie bekend zijn. Het is zeker niet ondenkbaar dat u te maken krijgt met een tijdelijke onderbezetting op uw personeels- of salarisafdeling. Maar het werk moet wel tijdig worden verricht. In voorkomende gevallen kan Incomme u uit de brand helpen. Wij beschikken over tijdelijk inzetbare en ervaren HR- en salarisexperts en zorgen graag voor een 'perfect  match'.

Ervaren IT-projectmanagers

Onze HR- en salarisconsultants excelleren in projectmanagementklussen voor pakketselecties, software implementaties en software integraties. Samen met de klant bepalen we wat voor hen belangrijk is. Wij kennen de voor- en nadelen van vele softwareoplossingen en kunnen hierdoor optimaal ondersteunen bij pakketselecties.Software implementaties voeren we vaak uit, uit naam van onze softwarepartners. Wij beschikken over de ‘tooling’ van de softwareleverancier, maar onderscheiden ons door onze praktijkgerichte aanpak. Steeds vaker worden wij gevraagd om personele systemen aan elkaar te koppelen. Dit bespaart dubbel invoerwerk, helpt fouten voorkomen en geeft optimaal inzicht. Vaak weten wij op voorhand of systemen aan elkaar kunnen worden gekoppeld en wat daarbij komt kijken.

Daadkrachtige interim managers; vreemde ogen dwingen

Nieuwe systemen vereisen andere werkprocessen. Alleen dan is het mogelijk om meer uit uw personeels- en salaristeam te halen. Het advies van Incomme is; richt het verwerkingsproces ‘lean and mean’ in en creëer ruimte en capaciteit voor advieswerk. Het resultaat is meer resultaat in minder tijd.
Incomme beschikt over ervaren interim-managers om dergelijke organisatieveranderingstrajecten succesvol te voltooien.

Personal coaches, van administrateur naar adviseur

Systemen worden zo ingericht dat administratieve taken komen te vervallen en dat de salarisadministrateur veel vaker de rol van adviseur op zich neemt. Een administrateur is van nature vaak geen adviseur.
Incomme ondersteunt u graag in de coaching van uw medewerkers in hun veranderende rol.

Onze consultants zijn gespecialiseerd in AFAS, Exact Online, HR2Day, Loket.nl, Nmbrs® en UNIT4 Personeel en Salaris en hebben ervaring met systemen als ADP, Raet en SAP HR.

 

Hieronder staan onze consultants en hun specialismen: 

 
  Frank Koert Marc Martijn Nathalie Nicole René Stefan Suzan Yvonne
 Salarisadministrateur  ADP                   
 Salarisadministrateur  Afas    ✔                 
 Salarisadministrateur  Exact Online        ✔          ✔   
 Salarisadministrateur  HR2Day    ✔                 ✔
 Salarisadministrateur  Loket.nl      ✔  ✔    ✔   
 Salarisadministrateur  Nmbrs    ✔   
 Salarisadministrateur  Unit4   
 Salarisadministrateur SD  Worx / Cobra2000                   
 Implementatieconsultant  ✔  ✔    ✔ 
 Consultant verlof &  verzuim   ✔  ✔     
 Consultant  kwaliteitscontrole ✔      ✔   
 Consultant  procesoptimalisatie /  workflow  ✔ ✔  ✔     
 Consultant rapportages   ✔  ✔     
 Consultant MSS / ESS /  SSS   ✔     
 Consultant  systeemintegratie (o.m.  API)   ✔           ✔    
 Opleider / trainer   ✔  ✔     
 Projectmanager  loonafdeling     ✔  ✔       
 Interim manager  reorganisatie