Online profilering

Creëer ook kansen en efficiencywinsten met het professionaliseren van de salarisverwerking. Dat begint met een eenduidig dienstenpakket, bestaande uit een uitgeklede, periodieke basis, eventueel aangevuld met extra periodieke diensten en incidentele aanvullende opties. Profiteer van efficiencywinsten door digitale gegevensuitwisseling met cliënten en grijp kansen in de markt die de producten bieden.

Met een duidelijke marktpropositie, zoals een modulair dienstenpakket in combinatie met een eenduidig prijsbeleid, en een goede opstartbegeleiding, zowel intern als extern, is succes verzekerd. Het aanbod laat u afhangen van de wensen van uw cliënt: heel uitvoerig of juist beperkt. Bijkomend voordeel: al uw medewerkers kunnen de loonverwerking verkopen zonder afstemming met de salarisafdeling (behalve als zij van de prijsrichtlijn af willen stappen).

Gaat u gebruik maken van online salarisdiensten, denk dan goed na over het prijsbeleid van uw salarisafdeling. De cliënt neemt u werk uit handen en zal dus lagere prijzen verwachten. Veel kantoren hebben hun tarieven daar al op aangepast. Een lagere strokenprijs dus, maar daar tegenover staan vaste verwerkingskosten, een post voor jaarlijks systeemonderhoud en extra ondersteuningscapaciteit tijdens de opstartfase.