Praktijkhandleidingen

Speciaal voor onze UNIT4 Personeel & Salaris-klanten hebben we drie praktische handleidingen voor Salaris Online 2 samengesteld waarin wij onze jarenlange ervaring met de systemen kort en bondig verwoorden.

De handleiding ‘UNIT4 Salaris Online back-office’ bevat een stappenplan voor het inrichten van de online module in de back-office. Leer omgaan met de webtemplates, en het aanmaken van externe gebruikers en leer de inrichting van het documentenarchief kennen. Daarnaast gaat de handleiding uitvoerig in op een optimale inrichting van administraties voor het gebruik van Salaris Online en de verwerking van mutaties vanuit Salaris Online.

De handleiding ‘UNIT4 Salaris Online voor klanten’ beschrijft in een beperkt aantal pagina's de werking van Salaris Online voor klanten van een accountantskantoor. Stap voor stap leggen we uit hoe gebruikers werknemer- en periodemutaties in kunnen geven en waar ze in het bijzonder op moeten letten.

De handleiding ‘UNIT4 Salaris Online voor de ESS gebruiker’ en de handleiding ‘UNIT4 Salaris Online voor de MSS gebruiker’ zijn specifiek voor de eindgebruikers. Korte, duidelijke uitleg over de mogelijkheden binnen de module.