Pakketselectie

Overweegt u om een HR-, salaris- of urenregistratiepakket te gaan gebruiken of over te stappen naar een ander systeem? De professionals van Incomme kennen de softwaremarkt voor accountants van binnenuit en hebben de plus- en minpunten van verschillende softwarepakketten al voor u in kaart gebracht. Dat scheelt u veel tijd en moeite.

Organisaties stellen steeds hogere eisen aan HR-, salaris- en urenregistratiesoftware. De basis voor de informatievoorziening moet niet alleen optimaal ondersteunen, maar ook flexibel zijn. Om kosten te drukken kiest men bij voorkeur voor zo weinig mogelijk onderhoud of maatwerk. Het aanbod in software is breed en dat maakt de keuze er niet eenvoudiger op. Incomme begeleidt u naar de juiste keuze, onder andere met een productvergelijking tussen AFAS, Exact Online, Loket.nl, Nmbrs®, en UNIT4.

Voor pakketselectietrajecten hanteren wij een standaard aanpak. We adviseren en ondersteunen ook bij de selectie van aanverwante software zoals urenregistratie- of werving en selectiesystemen.  Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een goed advies over het combineren van verschillende systemen.